Oj, oj, oj…
Ibland tar det emot ordentligt och man vill ge upp. Det kan kännas som en ständig uppförsbacke!
Men har du tänk på en sak… Om allt var så enkelt som du trodde, så skulle alla lyckas med precis allt och alltid. Motstånd kan nog faktiskt vara den bästa drivkraft som finns ibland. Såklart till en viss grad. För nog vet jag att det finns olika grader i helv… Ja ni vet.

Det är viktigt att behålla motivationen. Kika i mitt instagram inlägg för dagen så kanske du får lite mer motivation till vilket projekt du nu håller på med. Gäller det träning, din privatekonomi eller någon annan del av livet, det spelar ingen roll, vi behöver alla hitta vår väg till ny motivation. 
Men mitt bästa tips för att hitta din riktiga motivation, det är hitta ditt VARFÖR!!
Ta hjälp av denna mall för att riktigt grotta ner dig och hitta ditt riktiga varför för att motivera dig. Klicka på bilden för att logga in i gratisbiblioteket, alternativt på knappen för att hämta ditt lösenord dit.
Jag sitter på några tips och ytterligare orsaker till varför du inte ska ge upp. DAGS FÖR ONSDAGSPEPP!

1. Ge inte upp bara för att något känns svårare än du trodde
Att något är svårt för dig eller tar längre tid än väntat är ingen orsak att ge upp.Ta ut misslyckandet i förväg bara för att det tar emot. Om du vill något tillräckligt mycket, så kommer du troligtvis att lyckas.

2. Ge inte upp bara för att ingen tror på eller stöttar dig
Det finns inget lättare än att bara kasta in handduken. Det krävs inte mycket för att ge upp. Och det är tufft att fortsätta kämpa om ingen annan än du själv tror på eller stöttar dig. Men det spelar inte så stor roll. för det finns en person som måste stötta dig– och den personen är du. 

3. Ge inte upp bara för att det blev fel en eller två gånger.
Skillnaden mellan att lyckas och att misslyckas kan vara att göra saker annorlunda. Fel sätt kan bli rätt vid ett annat tillfälle. Varje gång du gör fel, så får du ett tillfälle att förändras och skapa nya perspektiv. 

4. Ge inte upp bara för att du (tror att du) saknar rätta förutsättningar
Vill du hitta en orsak till varför du inte ska satsa på något, så kommer du också att hitta dem. Sluta skapa dina egna begränsningar.

5. Ge inte upp bara för att det inte blir exakt som du har förväntat dig
Framgångar kan ta sig många olika skepnader. Bara för att en sak inte blir exakt som du planerat, så behöver det inte kategoriseras som ett misslyckande. 

Fira dina framgångar, stora som små!

Hej för nu!
/Mathilda